Посета на пекарска работилница

На ден 04.03.2019 год. учениците од четврта година, клас 4-6, профилот прехранбен техничар, заедно со одговорниот професор Емилија Дикова ја посетија работилницата на пекара Палма. Учениците имаа можност да се запознаат со начинот на изработка на пекарски производи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *