Посета на козметички салон Лејди ЕМ

Во рамките на практичната настава учениците од трета година струка – лични услуги – козметички техничар со одговорниот наставник за практична настава Александра Банева го посетија козметичкото студио Лејди ЕМ во сопственост на Елена Манаскова. На посетата беше спроведена обука за сите ученици.  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *