ИЗВЕСТУВАЊЕ

ССОУ „Димитрија Чуповски“ ги известува учениците дека наставата во новата учебна година започнува од 2-ри Септември попладне односно од 13 и 30 часот.
Среќен и успешен почеток на сите ученици!

Leave a Reply

Your email address will not be published.