Почитувани деветтоодделенци и родители!

Почитувани деветтоодделенци и родители!
На 14.06.2021 година во 12.00 часот започнува првото пријавување од уписот за средношколци.
Изберете некоја од понудените струки и профили кои ви ги нуди ССОУ „Димитрија Чуповски“ Велес. Со секој од понудените профили започнувате личен кариерен развој.
Ве очекуваме!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *