УПИС 2021/2022 година

Прв уписен рок-14.06.2021 од 12 часот!
Изберете еден од профилите кои ви ги нуди училиштето ССОУ„Димитрија Чуповски“ Велес:
ХЕМИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА – ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ-СТИПЕНДИИ ОД 3.500 ДЕН. ЗА СИТЕ ЗАПИШАНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРОФИЛИТЕ:
👉ТЕХНИЧАР ЗА ЗАШТИТА НА ЖИВОТНА СРЕДИНА – четиригодишно образование, склучен договор со ЈКП „Дервен“
👉МЕСОПРЕРАБОТУВАЧ – тригодишно образование, склучен договор со „АГРИА“
👉ПЕКАР – тригодишно образование
ЗДРАВСТВО И СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА
👉МЕДИЦИНСКА СЕСТРА
👉ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР
👉ФИЗИОТЕРАПЕВТСКИ ТЕХНИЧАР
👉МЕДИЦИНСКО – ЛАБОРАТОРИСКИ САНИТАРЕН ТЕХНИЧАР
👉ГИНЕКОЛОШКО – АКУШЕРСКА СЕСТРА
ЛИЧНИ УСЛУГИ
👉ТЕХНИЧАР ЗА КОЗМЕТИЧКА НЕГА И УБАВИНА
#НаправиИзборИзбериСтручно
#УчиПаметноРаботиСтручно

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *