Работилницата „Escape room активности (екологија)

На 01.02.2023 г., во нашето училиште се одржа работилницата „Escape room активности (екологија)“ за ученици и наставници која е дел од ERASMUS проектот: „Разновидност во природните науки низ социјална инклузија – неформално образование по природни науки и ученичка разноликост“ кој го спроведува Природно математичкиот факултет од Скопје. На работилницата учениците на забавен начин се мотивираа и учеа за екологијата.Работилницата ја водеше Проф. д-р Катерина Русевска од ПМФ.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.1-3-1024x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.2-3-1024x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.3-3-1024x1024.jpg
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.7-3-1024x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.6-3-1024x1024.jpgОваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е %D1%81%D0%BB.9-3-1024x1024.jpg

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *