Tрибина на тема „Програма и активности за животната средина и наши заеднички заложби за трансформативни практики кон зелена и просперитетна општина“

Наши ученици учествуваа на трибината на тема „Програма и активности за животната средина и наши заеднички заложби за трансформативни практики кон зелена и просперитетна општина“ организирана од страна на Импакт Нет Фондација.Преку обраќањето на ученичката Сара Адамчевска, нашите млади ја искажаа желбата за просперитетна општина во делот на зеленилото и неговата заштита и обновување. Нашето училиште го поддржува овој проект и активно ќе се вклучи во активностите.Одговорен професор: Руска Мицева

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *