МАССУМ 2023

Успешна презентација на нашите ученици.

Освоено 1во место, за најдобар штанд.

Исто така освоено второ место во категорија најдобра поетска творба – Магдалена Бобевска, ментор Елеонора Игновска.

Честитки!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *