Државен натпревар по прва помош

Денес се одржа 29-от Државниот натпревар по прва помош на Црвен Крст на Република Северна Македонија, на кој учество зедоа 30 општински екипи.

Екипата од нашето училиште ССОУ ”Димитрија Чуповски” Велес  го освои ПРВОТО МЕСТО. Екипата беше составена од учениците:

Ива Гргиќ – втора година

Теа Славевска – втора година 

Елена Наумова – трета година

Марија Нечева – четврта година

Верица Мишкова – четврта година

Бојана Воденичарова – четврта година

Ментори на тимот беа Др. Лиле Настова и Др. Сандра Игнова.

Честитки за учениците и менторите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *