9то ноемвриска „Велес трча 5 и 10 км“+ јуниор трка

По повод 79 години ослободен Велес, а со цел обновување на традиционалната 9то ноемвриска трка, на ден 12.11.2023 се одржа маратонска трка на која учество земаа наставници и ученици од нашето училиште.

Славеска Весна  трка на 5км

Дикова Емилија  трка на 5км

Карагирова Силвана  трка на 5км

Билјана Гајдова Николова  трка на 5км

Николова Менка трка на 5км

Михалчев Маја трка на 5км

Стојчиќ Сандра  трка на 5км

Величковска Памела 1-1 трка на 400м

Тодоровски Леон 1-1  трка на 5км

Одговорни ученици на штандот на ССОУ„Димитрија Чупивски“:Илијевска Сара 1-1, Василева Бојана 1-1 иТемелковска Теона 1-1

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *