Проект за поддршка на младинското учество во животната средина и климатските промени

Ученици од нашето училиште присуствуваа на настан на кој беше презентиран нацрт-проектната документација за одбраниот проект, поставување на вендинг машини за селектирање на пластични шишиња.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *