Работилница за Циркуларна економија

На 23 февруари 2024, со почеток во 09.00 часот, во нашето училиште се одржа работилницата за Циркуларна економија. Работилницата беше одржана од претставници од Џуниор Ачивмент Македонија, како дел од долгогодишната соработка на нашето училиште со Џуниор Ачивмент Македонија. Предавачите  ги запознаа нашите ученици со платформата и програмата на “Girls go Circular”, и успешно понинаа дел од основните модули, при што се стекнаа со европски Сертификат околу 60 ученици.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *