Успешно претставување на учениците на Образовното рандеву 2019 година во Кичево

На овогодинешниот саем на образование кој се одржа во Кичево на 12 април учениците од ССОУ „Димитрија Чуповски“ учествуваа во низа натпревари и ги освоија следните награди:

• Интервју за работа на англиски јазик – Христијан Киров 3-та година ментор Благица Аризанова 1 место – златен медал
• Најдобар штанд на училиште 1 место Златен медал – Љупче Митрески, Марија Диковска, Лорета Атанасова, Бојан Каракачанов, Анамарија Минова, Елеонора Мицева, Симона Тодоровска, Саше Видевски, Моника Драскачева, Иванова Ангела, Александар Манев- ментор Хаџиева Снежана
• Најдобра поетска творба: Георгина Ртоска 1-ва година ментор Љубинка Ртоска 3-то место бронзен медал и Ивона Богдановска 1-ва година ментор Љубинка Ртоска 3-то место бронзен медал
• Најдобро кариерно портфолио Христијан Киров 3-та година ментори Љ.Ртоска, Б.Аризанова, М. Крстиќ и Е.Најдова 3-то место бронзен медал
• Најдобра драмска претстава 3-то место бронзен медал со учесниците: Алксандар Јовчевски, Евгенија Гацова, Марија Димитрова, Лорета Атанасова, Бошко Ѓорѓевиќ, Филип Гочевски – ментор Љубинка Ртоска
• Интервју за работа на македонски јазик Илиевски Стојан 4-та година ментор Љубинка Ртоска
• Јавно говорење Александар Јовчевски 4-та година
• Најдобар Маркетинг план: Ана Славевска, Јасна Иванова, Олгица Ончева, Симона Ширкова 3-та година, ментор Марина Крстиќ
• Најдобра фотиграфија Христијан Киров 3-та година, ментор Емилија Најдова
• Најдобар постер Христијан Киров 3-та година, ментор Емилија Најдова
• Најдобра Модна ревија Марија Јовева, Катерина Јосифова, Сандра Атанасова и Ангела Ристова ментор д-р Александра Банева
• Баскет – Кире Митушев, Стефан Стевков, Алексадар Здравев, Анамарија Крстевска и Катерина Анѓелова
• Пинг-понг -Трајче Икономов, Ангела Попчева ментори Христо Љапов и Димче Левков

Честитки за наградените ученици и ментори!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *