Работилница за Циркуларна економија

На 23 февруари 2024, со почеток во 09.00 часот, во нашето училиште се одржа работилницата за Циркуларна економија. Работилницата беше одржана од претставници од Џуниор Ачивмент Македонија, како дел од долгогодишната соработка на нашето училиште со Џуниор Ачивмент Македонија. Предавачите  Read more