Светски ден на мирот-21 Септември

На 20.09.2019 г.,по повод Светскиот ден на мирот-21 Септември, во рамките на проектот Мировно образование, организиран од Првата детска амбасада „Меѓаши“, учениците од ССОУ Димитрија Чуповски ја реализираа Парадата на мирот која оваа година беше посветена на климатските акции за Read more