Tu pareja ?

Romper con alguimujeres solteras en Tepic adoras puedes sentir como mundo es cayendo apartándose. A menudo, realmente perdemos una oportunidad de reavivar esos viejos incendios, obtener atrás lo que nosotros haber perdido. creemos tan pronto como nos reunamos, circunstancias cambiarán Read more

ПОВРЗУВАЊЕ НА ТЕОРИЈАТА СО ПРАКТИКА- БИТЕН СЕГМЕНТ ВО СТРУЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Учениците од четврта година, од профилот медицинска сестра со професорката Весна Смилевска, како дел од практичната настава беа во посета на ПЗУ „Д-р Синадиновски“ од Велес. При посетата учениците во склоп на теоријата на предметот Хирургија со гинекологија и акушерство Read more