Eramus+ Project

Еразмус+ проект Комбинирани методи во изучувањето на јазик и литература „Combining Approaches in the Literature and Language Learning“C.A.L.L. Проектот трае од 2020 до 2022 година. Во проектот учествуваат училишта: Industrijsko-obrtnicka skola Slatina- Хрватска, Sule Muzaffer Buyuk Mesleki ve Teknik Anadolu Read more