Активности по повод 21-ви Март ден на екологијата

Учениците презедоа иницијатива за организиране на различни активности како: чистење на училишниот двор, посадување на садници и марш за подигање на еколошката свест и заштитата на животната средина. Иницијативата беше поддржана од ЈКП,,Дервен” како и Општина Велес

PROUD OF OUR STUDENTS!

Нашите ученици повторно ни донесоа многу радост, овој пат на Општинскиот натпревар по Англиски јазик во организација на акредитиранита организација на ЕЛТАМ – Асоцијација на наставници по англиски јазик на ниво на Македонија, кој се одржа на 18.03.2023 во просториите Read more