Ерасмус+проектот заврши

Еразмус+ проектот Combining Approaches in the Literature and Language Learning (C.A.L.L.) од кој беше партнер ССОУ„Димитрија Чуповски“ заврши. Сите размена на искуства и можности од овој проект се прикажани во завршните документи. Придобивки од проектот имаа и учениците и наставниците Read more