PROUD OF OUR STUDENTS!

Нашите ученици повторно ни донесоа многу радост, овој пат на Општинскиот натпревар по Англиски јазик во организација на акредитиранита организација на ЕЛТАМ – Асоцијација на наставници по англиски јазик на ниво на Македонија, кој се одржа на 18.03.2023 во просториите на ООУ ,,Васил Главинов”, и тоа: Александар Ѓоргиев, 3. година , прво место, Ана Шопова, 2. година, второ место, Викторија Стефанова, 2. година, трето место, Марио Јорданов, 1. година, второ место, Ива Андонова, 1 година, трето место и овие ученици продолжуваат на регионален натпревар. На натпреварот учествуваше и Ива Кипева од 3. година, која иако не се пласираше понатаму, сепак постигна значителни резултати. Учениците работеа заедно со менторите, професорите по англиски јазик Билјана Василева Бојчев и Горан Јанков. Честитки за сите и многу успех во понатамошните натпревари! 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *