Ерасмус+проектот заврши

Еразмус+ проектот Combining Approaches in the Literature and Language Learning (C.A.L.L.) од кој беше партнер ССОУ„Димитрија Чуповски“ заврши. Сите размена на искуства и можности од овој проект се прикажани во завршните документи. Придобивки од проектот имаа и учениците и наставниците Read more

Еразмус + проекти

Поради настанатата ситуација со пандемијата од корона вирусот патувањето за стручна обука на учениците од профилот козметички техничар (втора и трета година) кое требаше да се спроведе во Португалија преку Еразмус+ проектот, не можеше да се реализира во предвидената временска Read more