Одбележан Денот на училиштето

На 22.11.2019 год. во склоп на чествувањето на Денот на училиштето беше организиран отворен ден за деветоодделенците од основните училишта во општината. Учениците имаа можност да се запознаат со примената на теоријата во практика, како и можностите кои им ги нудат различните профили кои се изучуваат во нашето училиште.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *