ПРЕПОРАКИ ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА

[pdf-embedder url=”https://dimitrijacupovski-ve.mk/wp-content/uploads/2020/11/Препораки-за-онлајн-настава-24.11.2020-converted.pdf” title=”Препораки за онлајн настава 24.11.2020-converted”]

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *