ПОВТОРНО НАЈДОБРИ И НАГРАДЕНИ!

Во периодот од 12-ти до 16-ти мај, онлајн се одржаа натпреварите организирани од Сојузот на здруженија на техничка култура на Р.Македонија – Народна техника. Од нашето училиште зедоа учество повеќе ученици во различни области и освоија одлични резултати.

ЗЛАТЕН МЕДАЛ – Јовица Димовски – ученик во четврта година, во областа Гастрономија; ментор проф. Снежана Хаџиева
ЗЛАТЕН МЕДАЛ – Тамара Коцевска – ученик во четврта година, во областа Квалитет и безбедност на храна; ментор проф. Руска Мицева
СРЕБРЕН МЕДАЛ – Викторија Јовева, ученичка во четврта година, во областа Применета неорганска хемија; ментор м-р. Јовева Валентина
СРЕБРЕН МЕДАЛ – Георгина Ртоска, ученичка во трета година, во областа Микробиологија ; ментор д-р. Марија Ртоска
СРЕБРЕН МЕДАЛ – Ивона Богдановска – ученик во трета година, во областа Ботаника и зоологија; ментор проф. Руска Мицева
ПРИЗНАНИЕ – Леон Арсов – ученик во прва година, во областа Биологија, подобласт фармација ; ментор проф. Руска Мицева

Честитки за освоените награди.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *