ОСВОЕНИ НАГРАДИ НА НАРОДНА ТЕХНИКА НА РСМ!!!

На овогодинешните натпревари организирани од Народна техника – Наука на млади, нашите ученици се закитија со 3 медали.Во областа Применета физика освоено е трето место од ученикот Драган Ничовски, II година, ментор Емилија Најдова. Во областа Астрономија освоено е второ место од ученичката Марија Нечева, II година, ментор Емилија Најдова.Во областа Ботаника ученикот Леон Арсов, II година го освои првото место под менторство на професорката Руска Мицева. Честитки за учениците и менторите 🏆🏆🏆

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *