ИЗВЕСТУВАЊЕ

Отворањето на понудите за ученички екскурзии ќе биде на ден 25.03.2024 год. (понеделник) со почеток во 16:30 часот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *