НОЕМВРИ – МЕСЕЦ НА НАУКАТА 2018

Да го сакаш она што го работиш, е благослов кој гарантира одлични резултати. На овогодинешниот натпревар “Ноември – месец на науката 2018” освоивме две награди во областа на биологијата, една од областа на хемијата и една од областа на физиката. Read more