Образовно рандеву МАССУМ 2022

Домаќин: ССОУ “Димитрија Чуповски” – Велес🔴

Свечено отворање:🗓 6 Мај 🕛 12 часот 📍 Амфитеатар во Младински парк

Ве очекуваме😊😃

Leave a Reply

Your email address will not be published.