Отворен ден на Технолошко-теничкиот факултет “Климент Охридски”-Велес

Учениците од четврта година го посетија Технолошко-техничкиот факултет. При посетата се запознаа со насоките кои овој факултет ги нуди и условите за студирање. Со ова посетата дел од нашите матуранти ги открија можностите за избор на студиските програми кои им ги нуди оваа високошколска институција.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *