Ерасмус+проектот заврши

Еразмус+ проектот Combining Approaches in the Literature and Language Learning (C.A.L.L.) од кој беше партнер ССОУ„Димитрија Чуповски“ заврши. Сите размена на искуства и можности од овој проект се прикажани во завршните документи. Придобивки од проектот имаа и учениците и наставниците кои во изминатите две години учествуваа во неговата реализација.

За повеќе информации ->> отвори документ (ученички весник)

прирачник: ->> отвори документ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *