И хартијата има вредност-рециклирај за здрава иднина

Како дел од проектот И хартијата има вредност-рециклирај за здрава иднина, се одржа работилница во која се дизајнираше рециклираната хартија. Во работилницата беа вклучени ученици од секторот хемија и технологија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *