Меморандум за соработка

Денес нашето училиште и “Технолошко – технички” факултет – Велес потпишаа Меморандум за соработка. Изразуваме голема благодарност кон Декан проф. д-р Татјана Калевска и проф. д-р Викторија Стаматоска

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *