Велигденски празници

По повод претстојните велигденски празници ученици од ССОУ „Димитрија Чуповски“ – Велес , од паралелката 2-4 ги посетија учениците во ОУРЦ Маца Овчарова и ги изненадија со една заедничка активност – боење на велигденски јајца и велигденски цртежи. Тоа предизвика радост на лицата на сите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *