НОЕМВРИ – МЕСЕЦ НА НАУКАТА 2018

Да го сакаш она што го работиш, е благослов кој гарантира одлични резултати.

На овогодинешниот натпревар “Ноември – месец на науката 2018” освоивме две награди во областа на биологијата, една од областа на хемијата и една од областа на физиката.

Михаил Трајков ученик во втора година освои прво место по хемија.

Тамара Коцевска и Виолета Шопова, ученички во втора година, освоија трети награди по биологија.

Јовева Викторија ученичка во втора година освои пофалница по физика.

 

  

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *