Активности по повод 21-ви Март ден на екологијата

Учениците презедоа иницијатива за организиране на различни активности како: чистење на училишниот двор, посадување на садници и марш за подигање на еколошката свест и заштитата на животната средина. Иницијативата беше поддржана од ЈКП,,Дервен” како и Општина Велес

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *