Голем успех на нашите ученици на регионалниот натпревар по биологија

честитки на учениците и менторите!

На 27.03.2023 година се одржа регионален натпревар по Биологија на кој учество земаа ученици од нашето училиште. Постигнати се следниве резултати:

Андреја Нешов 2-2 I награда

Мартина Јаневска 3-2 II награда

Марија Нечева 3-2 II награда

Сара Адамчевска 3-2 II награда

Давид Ристов 3-2 II награда

Александра Калешовa 2-2 II награда

Кристина Купенкова 2-2 II награда

Моника Петрушевска 3-2 III награда

Марија Сарагиновска 3-2 III награда

Емилија Трпкова 3-2 III награда

Елена Наумова 2-2 III награда

Мила Мартиновa 2-2 III награда

Мартина Смилева 3-2 ПОФАЛНИЦА

Ана – Марија Митева 3-2 ПОФАЛНИЦА

Честитки за постигнатите резултати.

Учениците кои освоија I и II награда се пласираа на државен натпревар.

Ментори: Мимоза Јовиќ и Рефика Селмановиќ.

Продолжуваме на државен натпрeвар.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *