НОВ УСПЕХ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

И ОФИЦИЈАЛНО ДА СЕ ПОФАЛИМЕ НА НАЦИОНАЛНИОТ НАТПРЕВАР НА НАЈДОБРИ УЧЕНИЧКИ КОМПАНИИ ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЏУНИОР АЧИВМЕНТ МАКЕДОНИЈА

Третото место го освои ученичката компанија Genesis од ССОУ “Димитрија Чуповски” од Велес.

Ученичката компанија Genesis има визија да биде синоним за високи стандарди во козметологијата, со воведување нови навики и трендови за разубавување, негување и чување на кожата, преку користење на најприродни состојки кои доаѓаат директно од природата.

Му честитаме на Тимoт на ученици од Genesis во состав: Ана Гајдова, Јована Секова, Меги Бочварова, Стефан Богдановски и Петар Стојановски и нивниот

Наставник ментор: Драгана Јованова

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *