И хартијата има вредност-рециклирај за здрава иднина

Учениците од секторот хемија и технологија учествуваа во работилница за рециклирање на хартија, како дел од проектот ,,И хартијата има вредност-рециклирај за здрава иднина”. Целта е да се подигне свеста за заштита на животната средина и зголемување на знаењето за начинот на рециклирање хартија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *