„БУЛИНГ – НЕ во моето училиште“, ,,И зборовите повредуваат“

  Денес, 24.09.2018 г., во нашето училиште се реализираше првата работилница под мотото: „БУЛИНГ – НЕ во моето училиште“, ,,И зборовите повредуваат“, во соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши.  Работилницата ја водеше професорката Елеонора Игновска, професор по македонски јазик Read more