„Светски ден на чистењето“ 2018

Сабота 15 септември 2018 год, во рамките на еколошката акција „Светски ден на чистењето“ нашето училиште ССОУ „Димитрија Чуповски“ – Велес зема активно учество со своите ученици, вработени наставници и технички персонал. Учениците и вработените беа распределени на повеќе локации Read more