Уште една акција на тимот за прва помош

  На 25.09.2018 година, на покана на ООУ „Блаже Конески”, тимот за прва помош од нашето училиште под менторство на д-р Страхил Тодоров беше ангажирана за пружање на превентивна медицинска грижа на учениците од ова основно училиште за време на Read more