Kрводарителска акција

По повод Денот на училиштето ССОУ„Димитрија Чуповски“ на 7-11-2018 година во просториите на училиштето во соработка со ОО Црвен крст Велес се организираше крводарителска акција.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *