Посета на фармацевтска компанија ФИТОФАРМ

Во рамките на практичната настава учениците од трета година фармацевтско – лабораториски техничар, март 2019 остварија работна посета на фармацевтската компанија ФИТОФАРМ под раководство на професор фармацевт Ефимија Југова. Голема благодарност до вработените од производство кои ни овозможија целосно следење на технолошкиот процес за производсво на Леа хидратантна крема.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *