Работилница за млади

Работилница за млади Детектирање на еко проблем на локално ниво. Проект за поддршка на младинското учество во животната средина и климатските промени на локално ниво, преку вклучување на младите во донесувањето одлуки за политиките за животната средина во општината. Проектот се спроведува во општините Велес, Гевгелија и Берово, во соработка со Агенција за млади и спорт, а финансиски е поддржан од УНИЦЕФ.

Одговорни наставници Емилија Дикова и Маја Михалчев.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *