ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОЕКТНИ ЗАДАЧИ ВО ССОУ „ДИМИТРИЈА ЧУПОВСКИ“ ВЕЛЕС

Се известуваат сите матуранти дека проктните задачи треба да ги испратат во ПДФ формат до среда  01.04.2020 година на следнава е-маил адреса:

dimitrijacupovski.matura@gmail.com

 

Секој ученик треба во самиот е-маил да наведе име и презиме, од кој клас е и кај кој предметен професор ја изработил проектната задача.

Директор,

Маја Хеско

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *