21 Септември – СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИРОТ

Со мировни пораки учениците од ССОУ “Димитрија Чуповски”, под менторство на професорките Елеонора Игновска и Надица Теова, го одбележаа 21 Септември – СВЕТСКИОТ ДЕН НА МИРОТ.

 

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *