9то ноемвриска „Велес трча 5 и 10 км“+ јуниор трка

По повод 79 години ослободен Велес, а со цел обновување на традиционалната 9то ноемвриска трка, на ден 12.11.2023 се одржа маратонска трка на која учество земаа наставници и ученици од нашето училиште. Славеска Весна  трка на 5км Дикова Емилија  трка Read more