Крводарителска акција

На ден 15.11.2023 во просториите на Средното стручно училиште „Димитрија Чуповски“ во Велес по повод патрониот празник се одржа традиционална крводарителска акција. Учениците и вработените ја покажаа нивната хуманост и се одзваа на повикот да учествуваат на крводарителската акција. На Read more