СООПШТЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ДЕВЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ!

На 24 и 25. 06.2019 година е второто пријавување од првиот уписен рок. Слободни места има во следните профили:
-здравствена струка- болничар -негувател
-хемиско-технолошка:
1. техничар за заштита на животна средина
2. прехранбен техничар
3. месопреработувач
-лични услуги:
козметички техничар

Ве очекуваме!!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *