Повик за прибирање понуди за осигурување на вработени

ССОУ„Димитрија Чуповски“ Велес објавува повик за доставување на понуди за осигурување на вработените во училиштето.Понудата треба да ги содржи следните елементи:

Ризик на осигурувањеОсигурени суми
Смрт од незгода 
Траен инвалидитет 
Дневен надомест 
Трошоци за лекување 
Месечна премија по лице 

Понудите треба да се достават во хартиена форма,  во затворено плико со назнака „За осигурување на вработени“ најдоцна до 04.12.2023 (понеделник) до 16 часот во просториите на училиштето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *